Kustannussäästöjä modernilla teknologialla

Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC-yhdisteet) ovat monen teollisuudenalan tuottamia yleisiä ilmansaasteita. Katalyyttiset VOC-järjestelmämme ovat energiatehokkaita, matalan lämpötilan ratkaisuja. Ne auttavat sinua säästämään käyttökustannuksissa ensimmäisestä päivästä alkaen.

 VOC-kaasut ovat merkittävä riskitekijä ympäristölle ja työntekijöille monilla teollisuudenaloilla, kuten kumin ja kemiallisten tuotteiden valmistuksessa. Ne ovat helposti haihtuvia kaasumaisia kemikaaleja, jotka heikentävät ilmanlaatua erityisesti prosesseissa, joissa käytetään suuria määriä liuottimia, hiilimonoksidia ja jotka aiheuttavat hajuhaittoja. VOC-yhdisteet ovat merkittäviä kasvihuonekaasuja, joita säädellään kansallisilla ja EU-tasoisilla direktiiveillä.

Genano VOC -sarja edustaa kehittyneintä teknologiaa VOC-päästöjen pienentämiseksi. Laitteistomme on kehitetty kontrolloimaan teollisuuden VOC-poistokaasuja energiatehokkaalla tavalla, ja täyttävät EU:n VOC-direktiivin vaatimukset.

Matala hapetuslämpötila säästää kustannuksia

Katalyyttinen hapetus toimii jopa 500 °C alemmassa lämpötilassa kuin terminen hapetus. Tämä johtaa merkittävään lämmitysenergian säästöön joka päivä. Autotermisen pisteen yläpuolella (alkaen 0.6 g/Nm3) ylimääräistä lämmitystä ei tarvita ollenkaan. Myös muut ylläpitokulut ovat alhaisia.

Täysin automaattinen toiminta mukautuu prosessiin

Kauko-ohjauksella toimiva Genano VOC -järjestelmä mukautuu automaattisesti vaihteleviin virtausnopeuksiin ja VOC-konsentraatioihin. Käyttökustannukset pysyvät näin minimissään.

Ei haitallisia sivutuotteita

Genano VOC -järjestelmän puhdistuskyky on yli 98 %. Alhaisen käyttölämpötilan ansiosta ei synny haitallisia sivutuotteita, kuten hiilimonoksidia (CO) tai typen oksideja (NOx). Genano VOC -laitteiston avulla vältät ongelmat ympäristölainsäädännön ja päästörajoitusten kanssa.

Helppo ottaa käyttöön

Katalyyttinen hapetus vaatii vain noin kolmasosan termisen hapetuksen viemästä fyysisestä tilasta. Pienikokoisen järjestelmän kuljetus, custom-asennukset ja olemassa olevien termisten hapettimien päivitys on tämän takia helppoa, kun valitaan Genano VOC.


Katalyyttiseen hapetukseen perustuva Genano VOC -järjestelmä räätälöidään aina käyttökohteen mukaan.


 

Genano® VOC-sarja päästöjen pienentämiseen

Järjestelmän toimintaperiaate on yksinkertainen. Laitteisto toimitetaan asennusvalmiina kontissa paikoilleen tuotantolaitoksen ulkopuolelle. Prosessista tuleva likainen ilma johdetaan järjestelmään, jossa katalyyttinen hapetusteknologia puhdistaa siitä VOC-yhdisteet yli 98 %:n tehokkuudella. Prosessissa ei synny mitään haitallisia sivutuotteita. Puhdistettu ilma voidaan johtaa suoraan ulkoilmaan.

Genano Voc

Lue lisää Genano Voc-sarjan laitteista.


Kiinnostuitko ratkaisuista?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti