Genano® 1000 -sarja ilmanpuhdistukseen

Genano 1000 -sarja on suunniteltu vastaamaan teollisuuden ilmanpuhdistuksen koviin vaatimuksiin. Meillä on paljon kokemusta hitsaushalleista ja metalliverstaista – ja hyvät tulokset.

Mallit

Genano 1000 on saatavilla kolmella eri kapasiteetilla, joiden ilmantuotto on:

  • 3600 m3/h
  • 7200 m3/h
  • 12600 m3/h

Yksiköiden kustomointi on mahdollista.


Genano® 1000 -sarjan toiminta

 

Genano 1000 product imageGenano 1000 -ilmanpuhdistimen toimintaperiaate.

  1. Saastunut ilma johdetaan sisään
  2. Genano-teknologia poistaa kaikenkokoiset hiukkaset – ilman suodattimia
  3. Puhdas ilma voidaan johtaa takaisin halliin

 


Asennus

Genano 1000 -yksikkö on helppo asentaa tuotantolaitokseen erillisenä yksikkönä. Se puhdistaa ja kierrättää ilmaa eikä ole tyypillisesti integroitu IV-järjestelmään.

Kohdepoistojen avulla ilma kerätään tehokkaasti työasemilta. Ne yhdistetään keskusyksikköön, joka puhdistaa ja palauttaa ilman takaisin tilaan.

Keskusyksikkö on yhdistetty vedensyöttöön automaattista pesua varten. Käytetty pesuneste voidaan ohjata viemäriin tai kerätä säiliöön.

Elinkaarikustannukset

Genano 1000 -ilmanpuhdistimen käyttö- ja elinkaarikustannukset ovat alhaiset.

Energiansäästöt ovat huomattavan suuret teollisessa ilmanpuhdistuksessa. Ei ole jatkuvaa tarvetta poistaa suuria määriä ilmaa rakennuksesta.

Yksiköiden huoltotarve on vähäinen. Niissä on sisäänrakennettu automaattinen pesujärjestelmä, joka huuhtelee ilmasta kerätyn jätteen pois vedellä ja pesuaineella tasaisin väliajoin.

Tästä seuraa, että Genano 1000:n puhdistuskyky säilyy aina maksimaalisella tasolla. Laitteessa ei ole suodattimia, jotka tukkeutuvat liasta, eikä vaihdettavia osia. Tuotantoa ei tarvitse keskeyttää eikä käyttää työaikaa osien vaihtamiseen.

Laitteen sisällä ei ole liikkuvia osia. Tämän ansiosta Genano 1000:n käyttöikä on pitkä ja se toimii hiljaisella äänellä.

Huoltopalvelut

Tarjoamme myös huoltopalvelun käytössä oleville Genano 1000 -yksiköille.

Kaikki korkean teknologian laitteet tarvitsevat säännöllisen vuosihuollon pysyäkseen huippukunnossa. Tämä pitää paikkansa erityisesti vaativissa olosuhteissa, joissa Genano 1000 -ilmanpuhdistinta käytetään.

Voit valita kolmesta eri palvelutasosta:

  • Premium+
  • Premium
  • Basic

Kiinnostuitko ratkaisuista?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Meiltä voi myös tilata maksuttoman ilmanlaadunmittauksen

Haluatko tietää, millainen ilmanlaatu tiloissasi on? Suomen hitsausteknisen yhdistyksen jäsenille tarjoamme hitsaushallin tai muun teollisuushallin ilmanlaadun mittauksen veloituksella, arvo 800 €. Mittauksia on rajoitettu määrä, pyydä mittausaikaa alla olevalla lomakkeella.

Mittausmenetelmä: Mittaus suoritetaan kannetavalla mittarilla (kohdemittauksella – Trotec 2020). Mittaamme 0,3 mikrometrin (μm) hiukkasia. Mittauspisteitä tehdään 6 kpl. Laadimme jokaisesta mittauksesta mittausraportin ja kirjoitamme siitä myös lausunnon. Mittaus ei sido sinua mihinkään.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti