Genano Solutions on voimakkaasti kasvava suomalainen teknologiayritys, joka kehittää puhtaan sisäilman ratkaisuja teollisuuden ja tuotantolaitosten tarpeisiin Suomessa ja maailmalla. Etsimme nyt myynti-insinööriä tukemaan kasvuamme kotimaan markkinoilla. Voit olla jo vastaavassa työssä kokemusta hankkinut tekninen asiantuntija tai motivoitunut nouseva kyky; tärkeintä on halusi oppia ja kasvaa alan ammattilaiseksi ja tulla mukaan aktiivisesti kehittämään yrityksemme palvelua.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa keskiraskaan teollisuuden yritykset kuten hitsaushallit, metalliteollisuus sekä muut valmistava teollisuus, jossa tuotantoprosessit tuottavat pienhiukkasia ja muita haitallisia epäpuhtauksia sisäilmaan. Ilmanpuhdistusratkaisuillamme tuotetaan merkittäviä kustannussäästöjä tilojen ja laitteiston ylläpitoon sekä suojataan työntekijöitä pienhiukkasten terveyshaitoilta.

Myynti-insinöörinä vastaat uusasiakashankinnasta, kohdekartoituksista sekä projektien teknisestä toteutuksesta. Tehtäväsi on tukea asiakasta ja muuta tiimiä projektien läpiviennissä ja toimia yhteyshenkilönä palvelumme toteutukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä. Olet sekä teknisesti orientoitunut että myyntihenkinen, ja käytät asiantuntijuuttasi joustavasti projektin kaikissa vaiheissa.

Työ on monipuolista, liikkuvaa ja itsenäistä. Se soveltuu erinomaisesti aktiiviselle ja toimeliaalle tekijälle, jolla on valmius matkustaa työssä. Pääasiallinen toimipisteesi voi sijaita Oulussa tai Espoossa toiveesi mukaan.

Toivomme sinulta:
• Insinööritason koulutusta soveltuvalta alalta tai vastaavat työkokemuksella hankitut taidot
• Kokemus projektimyynnistä ja projektinhallintataidot katsotaan eduksi
• Halua oppia ja kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi alan huipputekijäksi
• Vahvaa englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
• Valmiuksia toimia työssäsi itsenäisesti sekä aktiivista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa

Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Haastattelut käynnistetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen aleksi.ahti@genanosolutions.com. Muistathan mainita myös palkkatoiveesi. Huom. laitathan viestin otsikkoon ”Myynti-insinööri Genano Solutions”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Aleksi Ahti, 050-3094842.


Genano Solutions on osa kotimaista Genano-terveysteknologiakonsernia. Suojaamme ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä tuottamalla puhdasta ilmaa kansainvälisesti yli 30 maassa.