Hitsaaminen ja materiaalien työstö vapauttavat ilmaan suuria määriä haitallisia pienhiukkasia. Ne voivat vahingoittaa henkilökuntaasi, laitteitasi ja valmistusprosessiesi laatua. Autamme puhdistamaan sisäilman tehokkaasti ja poistamaan haitalliset hiukkaset. Tuotantotehokkuus pysyy korkeana, lämmityskustannukset alhaalla ja työntekijät tyytyväisinä.

Pienhiukkaset ovat suuri riski tuotannon laadulle ja teollisten tuotantolaitteiden eliniälle. Monet nykyaikaiset tuotantolaitteet ovat hyvin herkkiä hiukkasille ja huuruille. Laitteisto-ongelmat näkyvät helposti huonona laatuna ja tuotannon seisokkeina.

Hitsaushuurut johtavat moniin akuutteihin ja kroonisiin terveysongelmiin. Näihin kuuluvat vakavat hengityselinten sairaudet, neurologiset ja kognitiiviset vaikutukset, kasvanut syöpäriski sekä muut terveysvaikutukset. Monet hitsaajat tuntevat “metallikuumeen”, joka on hitsaushuurujen hengittämisestä johtuva tila. Erityisen vaarallisia ovat kromia sisältävät metallit, kuten ruostumaton teräs. Niiden hitsaaminen vapauttaa kuusiarvoista kromia, joka on tunnettu syöpää aiheuttava aine.

Tällaisissa olosuhteissa ilmanpuhdistus perinteisillä kuitusuodattimilla on tehotonta. Useinkaan perinteisellä tavalla suodatettua ilmaa ei voida pitää laadultaan hyvänä. Kun ilmaan ei olla tyytyväisiä, se johdetaan ulos, mikä johtaa lämmityskaudella erittäin suureen energiahukkaan ja turhiin lämmityskustannuksiin.

Genano® 1000 -sarja ilmanpuhdistukseen

Genano 1000 -sarja on suunniteltu vastaamaan teollisuuden ilmanpuhdistuksen koviin vaatimuksiin. Meillä on paljon kokemusta hitsaushalleista ja metalliverstaista – ja hyvät tulokset.

Genano 1000 product image

Genano 1000 -ilmanpuhdistimen toimintaperiaate.

  1. Saastunut ilma johdetaan sisään
  2. Genano-teknologia poistaa kaikenkokoiset hiukkaset – ilman suodattimia
  3. Puhdas ilma voidaan johtaa takaisin halliin

 

Hyödyt teollisuuden ilmanpuhdistuksessa

Genano 1000 -sarjalla on useita merkittäviä etuja muihin ilmanpuhdistusmenetelmiin verrattuna.

Ylivertainen puhdistuskyky. Patentoitu, ilman suodattimia toimiva Genano-teknologia pystyy poistamaan pienimmätkin hiukkaset nanokokoon asti. Eli pystymme tuottamaan puhdasta ilmaa, josta on poistettu jopa 100 kertaa pienemmät hiukkaset kuin kilpailijoillamme, joiden suorituskyky tyypillisesti alkaa vasta 0,3 mikrometristä.

Kustannussäästöt. Genano 1000:n puhdistama ilma on niin puhdasta, että se voidaan johtaa takaisin sisätiloihin. Lämmityskauden aikana tämä merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissa.

Genano 1000 myös suojaa herkkiä laitteita ja pitää näin tuotannon laadun ja tehokkuuden korkeana.

Terveyshyödyt. Puhtaalla ilmalla on valtava vaikutus työympäristöön ja sen terveellisyyteen. Tällä on positiivinen vaikutus tuottavuuteen, motivaation ja sitoutumiseen.

Yrityksesi imago ja menestys. Uskomme, että ilmanlaatu on yksi avaintekijä työhyvinvointia tukevassa työympäristössä. Ilmanlaato voi vaikuttaa yrityksesi imagoon monella tapaa, jopa rekrytointiin. Huippuosaajat suosivat turvallista ja nykyaikaista työympäristöä.

Mallit

Genano 1000 on saatavilla kolmella eri kapasiteetilla, joiden ilmantuotto on:

Yksiköiden kustomointi on mahdollista.

Haluatko tarkempia teknisiä tietoja? Ota meihin yhteyttä.

Asennus

Genano 1000 -yksikkö on helppo asentaa tuotantolaitokseen erillisenä yksikkönä. Se puhdistaa ja kierrättää ilmaa eikä ole tyypillisesti integroitu IV-järjestelmään.

Kohdepoistojen avulla ilma kerätään tehokkaasti työasemilta. Ne yhdistetään keskusyksikköön, joka puhdistaa ja palauttaa ilman takaisin tilaan.

Keskusyksikkö on yhdistetty vedensyöttöön automaattista pesua varten. Käytetty pesuneste voidaan ohjata viemäriin tai kerätä säiliöön.

Elinkaarikustannukset

Genano 1000 -ilmanpuhdistimen käyttö- ja elinkaarikustannukset ovat alhaiset.

Energiansäästöt ovat huomattavan suuret teollisessa ilmanpuhdistuksessa. Ei ole jatkuvaa tarvetta poistaa suuria määriä ilmaa rakennuksesta.

Yksiköiden huoltotarve on vähäinen. Niissä on sisäänrakennettu automaattinen pesujärjestelmä, joka huuhtelee ilmasta kerätyn jätteen pois vedellä ja pesuaineella tasaisin väliajoin.

Tästä seuraa, että Genano 1000:n puhdistuskyky säilyy aina maksimaalisella tasolla. Laitteessa ei ole suodattimia, jotka tukkeutuvat liasta, eikä vaihdettavia osia. Tuotantoa ei tarvitse keskeyttää eikä käyttää työaikaa osien vaihtamiseen.

Laitteen sisällä ei ole liikkuvia osia. Tämän ansiosta Genano 1000:n käyttöikä on pitkä ja se toimii hiljaisella äänellä.

Huoltopalvelut

Tarjoamme myös huoltopalvelun käytössä oleville Genano 1000 -yksiköille.

Kaikki korkean teknologian laitteet tarvitsevat säännöllisen vuosihuollon pysyäkseen huippukunnossa. Tämä pitää paikkansa erityisesti vaativissa olosuhteissa, joissa Genano 1000 -ilmanpuhdistinta käytetään.

Voit valita kolmesta eri palvelutasosta:

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää huoltopalvelusta.